Üdv,

10 évvel ezelőtt ismerkedtem meg Németországban az autószállítással, autómentéssel, valamint az autóklubok által nyújtott szolgáltatásokkal és ezek számtalan előnyével.

Nem volt titok, hogy egy német koncepcióhoz hasonló konstrukciójú és minőségű autóklub, autós szolgáltatás felépítésére törekedtünk. Így 2020-ban eljött az idő és megkezdte működését az Alba Autoclub. 

Mivel autóklubunk egy baráti szerveződésből indult nagytőke vagy multi bevonása nélkül, így a nulláról jutottunk el a jelenlegi szintre. Minden nap azon dolgozunk, hogy egyre több területen minél több és jobb kedvezményt biztosíthassunk számotokra. 

Legnagyobb értékünk: az ember

Hogy megfeleljünk saját és ügyfeleink elvárásainak, a profi hozzáállás és teljesítmény döntő kritérium a partnereink kiválasztásában. Megbízhatóan, gyorsan és hozzáértően szolgáljuk tagjainkat és családtagjaikat, segítünk a mobilitás átfogó biztosításában. Ebben az összefüggésben képviseljük tagjaink érdekeit – ezek állnak minden tevékenységünk középpontjában.

Ígéretünk: teljesítmény méltányos áron

Az átlagon felüli, elérhető és valós áron nyújtott szolgáltatás biztosítása a célunk, ezen dolgozunk – ez jelenti sikerünk alapját, jövőnket pedig folyamatos tagságnövekedéssel biztosítjuk.

Alapelvünk: átláthatóság és bizalom

Együttműködésünk alapja az elkötelezettség és tisztesség. Folyamatosan fejlesztjük szakmai tudásunkat  – manapság naprakésznek lenni a legfontosabb, és talán az egyik legnagyobb feladat. Megteremtjük az átláthatóságot, kommunikálunk egymással és ápoljuk a bizalom kultúráját. Tagjaink elkötelezettségére építünk , mivel ők azok akik élénkítik és ötletekkel gazdagítják  a Klubot.

 

Poór László

ügyvezető